Vraag om hulp bij jouw bandenkeuze

Autobanden

Voor een ruime keus in goedkope merkbanden en A-merk banden kan je terecht in onze bandenwebshop. Daar vind je een breed assortiment goedkope merkbanden van uitstekende kwaliteit, zoals de merken Novex, Green-max en Hifly. Het prijsverschil in vergelijking met A-merken kan oplopen tot meer dan 50%. Ook alle A-merk banden zoals Michelin, Pirelli, Continental en Good-Year zijn te koop en vaak goedkoper dan bij Kwik-Fit of Euromaster.  Bezoek de bandenwebshop.

 

 

 

Koop voordelig jouw autobanden  >

Winterbanden

Heb je nieuwe winterbanden nodig? Wil je een nieuwe set winterbanden kopen? Ook deze autobanden kun je kopen tegen zeer scherpe prijzen via onze bandenwebshop.

 Winterbandenopslag
Garage Buitenkamp biedt de mogelijkheid om jouw winterbanden voordelig op te slaan. Vraag naar deze mogelijkheden via dit
formulier.

 

All-season banden

Het beste en goedkopere alternatief voor winterbanden zijn all-season banden, deze banden zijn er om het hele jaar te gebruiken en uitermate geschikt voor “oudere” auto’s en/of auto’s welke minder kilometers rijden. Op deze banden staat het three peak mountain symbool en het M&S symbool dat garandeert dat deze banden als winterbanden worden gekenmerkt waardoor er in de winter ook mee in het buitenland gereden mag worden. Deze all-season zijn niet (veel) duurder dan de gewone banden. Ook deze banden zijn te bestellen in de bandenwebshop.

Vraag om bandenadvies  >

Uitlijnen autobanden

Rijdt jouw auto niet recht? Slijten jouw autobanden te snel? Laat jouw auto dan vakkundig uitlijnen met behulp van een 8 sensor uitlijnmachine volgens de laatste uitlijntechniek. Na een korte autorit en inspectie wordt bepaald wat het beste voor jouw auto is.

Mis nooit meer nieuws, een APK keuring en mooie acties:

Openingstijden

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08.00 - 17.30 uur

08.00 - 17.30 uur

08.00 - 17.30 uur

08.00 - 17.30 uur

08.00 - 17.30 uur

gesloten

gesloten

Contactgegevens

Gilze-Rijenstraat 50

3045 PJ Rotterdam

010 - 422 47 37

info@garagebuitenkamp.nl